Kozijnen renoveren of vervangen in Kampen, IJsselmuiden, Kamperveen en omstreken?

Wilt u uw kozijnen renoveren of vervangen in Kampen, IJsselmuiden, Kamperveen en omstreken? De Klussenier Marjo van den Ende is uw klusbedrijf!
Zijn uw kozijnen verouderd en worden ze minder, maar weet u niet wat u hiermee moet? De Klussenier Marjo van den Ende kan u adviseren over de mogelijkheden. De keuze hiervoor is erg groot. 

Wanneer kan uw kozijn gerenoveerd worden?

Het kozijn is in veel gevallen alleen aan de buitenkant slecht, terwijl de binnenkant van het kozijn nog zo goed als nieuw is. Dan is het zonde om het hele kozijn te vervangen. De Klussenier Marjo van den Ende kan u adviseren of het handig is om het kozijn op te knappen. Hierbij kan De Klussenier Marjo van den Ende advies geven voor kunsstof en houten kozijnen.

Toch uw kozijn laten vervangen?

Wanneer het kozijn dusdanig beschadigd en/of verouderd is, kan het kozijn vervangen voordeliger en interessanter zijn dan renovatie. Om de volgende redenen is dit interessant.

  • Nieuwe kozijnen zorgen voor een fris en nieuw uiterlijk (u kunt weer eens kiezen voor iets anders);
  • Gaat het om een raamkozijn en had u nog geen dubbel glas? Dan kunt u overwegen om direct een dubbele slag te slaan: Laat dubbel glas plaatsen;
  • Inbrekers zijn dol op oude kozijnen. Het inbreken wordt hen hierdoor namelijk een stuk eenvoudiger gemaakt. Een nieuw kozijn beveiligd uw woning beter tegen inbraak.

Nogmaals willen we benadrukken: Laat u goed informeren door een professional over wat handig is in uw situatie: Renovatie of vervanging. Dit kan u veel geld besparen, terwijl het eindresultaat mogelijk beter is.

De Klussenier Marjo van den Ende komt graag bij u langs om u te adviseren.

De Klussenier Marjo van den Ende, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Marjo van den Ende
De Klussenier Marjo van den Ende

Parallelstraat 7
8261 VS Kampen

Dien uw offerte-aanvraag in   

038 853 83 55
06 1710 7501
marjovandenende@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 62016253

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Marjo van den Ende

 
Loading...